Husk at hvis du er testet positivt for COVID-19 og har været i centret for nylig, så kontakt unifitness for at informere os!

derudover, Husk at desinficere maskiner og udstyr efter brug samt dine hænder - FØLG RETNINGSLINJERNE PÅ VORES hjemmeside, FACEBOOK OG I centret.

VI ANBEFALER ALLE AT DOWNLOADE appen KALDET "SMITTESTOP" FOR AT HJÆLPE MED AT SPORE VIRUSET OG INFORMERE DIG, HVIS DU har været nær nogle smittede personer.

-unifitness.

 

 

Aktuelle Jobopslag

 

uNIFITNESS MODTAGER GERNE UOPFORDREDE ANSØGNINGER SOM INSTRUKTØRER!

Hvis du er positiv, udadvendt og ikke bange for at undervise et fitnesshold fyldt med fysisk aktivitet, så er der måske et ledigt job til dig! UniFitness leder altid efter nye potentielle medarbejdere og hvis ikke der er et job ledigt, passende til dine behov, så vil UniFitness naturligvis opbevare din ansøgning til fremtidige behov.

Det er en fordel, hvis du før har undervist et hold og/eller hart en instruktør uddannelse, dette er dog ikke obligatorisk. UniFitness hjælper medarbejderne med træning og uddannelse, som betyder at der er rig mulighed for deltagelse i forskellige kurser og få en instruktør uddannelse.

Hvis du har modet til at springe ud i jobbet som instruktør i et godt og hyggeligt miljø, så send en e-mail ansøgning til akvist17@student.aau.dk hvor du beskriver:

- Jobmotivation
- Tidligere erfaring (hvis nogle)
- Hvilken uddannelse og semester du går på
- Kontakt informationer.

UniFitness ser frem til at høre fra dig!

 

Medlemslogin

Facebook Nyhedsfeed