SPØRGSMÅL OG SVAR - FAQ

Ofte stillede spørgsmål

HVAD KOSTER DET AT BLIVE MEDLEM?

Det koster fra 98,- DKK (0,- DKK i oprettelse) at blive medlem af UniFitness. - Vær opmærksom på at hvis du opretter dig som medlem midt i en måned, skal du betale 2 kr per dag indtil måneden er slut. Derudover skal du betale for den efterfølgende måned. Eksempel:

Et medlem opretter sig d. 24. marts. Medlemmet skal derfor betale for de resterende 8 dage og 98 kr for den efterfølgende måned. Dermed total 114 kr.

Medlemmer forudbetaler i hver måned.


HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM?

Du kan tilmelde dig via vores online tilmeldingssytem, som kan tilgås her.


HVORDAN AFMELDER JEG MIG UNIFITNESS?

Login på Conventus (Medlemslogin) og gå til fanen "Økonomi" > "Oversigt" (Abonnement) > Sæt flueben i "Opsagt".
 

Kan jeg MODTAGE EN INTRODUKTION til jeres center?

Ja, vi afholder afholder introduktioner til vores faciliteter for alle medlemmer, træningsvante eller ej. Så alle kan få en god start i UniFitness, der kan danne grundlag for en fornuftig træning og en god stemning i centret.
 


HVORDAN LOGGER JEG IND PÅ BOOKING-SIDEN?

Du kan booke en plads på holdtræning via denne side.


HVORDAN KOMMER JEG IND I UNIFITNESS?

Vi har kortlæser på vores indgangsdør. Du skal benytte dit AAU-kort og dertil oprettede personlig kode for at få adgang til centret. 


JEG KAN IKKE KOMMME IND. MIT KORT VIKER IKKE?

Ved semesterskift bliver studerendes adgang til campus nulstillet. Det kan vi desværre ikke gøre noget ved. Er du medlem, kan du kontakte din bygningsbetjent og få låst dit AAU-Kort op.
Nogle betjente kræver, at du kan forevise gyldig dokumentation, for at du må få adgang. Denne kan rekvieres via Studentersamfundets sekrateriat


HVORFOR TILBYDER I IKKE LÆNGERE DEN HOLDTRÆNING, SOM JEG PLEJER AT KOMME TIL?

Nogle hold udbydes desværre kun i perioder. Dette kan være hold, der afhænger af årstiden. Andre hold ophører, da vores instruktører, som også er studerende, bliver færdige med deres uddanelser og dermed forlader os. Du kan altid se den aktuelle holdplan i bookingsysmet


MÅ JEG TAGE EN GÆST MED I UNIFITNESS?

Du skal kontakte din daglige leder for information om prøvetimer eller særlige forhold, der gør, at du ønsker at tage en gæst med i UniFitness.

Hvor mange hold kan jeg melde mig på i bookingsystemet?

Det er muligt at booke 5 hold af gangen. Man får sin bookingsmulighed igen efter endt hold. Svømning er speciel og kan kun bookes en dag af gangen. Man kan godt booke andre hold selvom man har booket svømning.

Hvornår kan jeg senest afmelde mig et tilmeldt hold?

Man skal senest afmelde et hold kl. 22 dagen før, møder man op til et tilmeldt hold 3 gange, hvor der er mindre end én måned imellem fraværet, så kan det føre til udsmidning af UniFitness.

Skulle man dog være nødsaget til at aflyse på selve dagen, så skal man kontakte instruktøren, som er ansvarlig for holdet og melde det til dem. Så bliver man ikke noteret som fraværende medmindre, at det misbruges.

 

Har vi ikke besvaret dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.